Принц Алберт и принцеса Шарлийн бяха забелязани с 9-годишните си близнаци принцеса Габриела и

...
Принц Алберт и принцеса Шарлийн бяха забелязани с 9-годишните си близнаци принцеса Габриела и
Коментари Харесай

Сладък семеен момент: Принцът и принцесата на Монако на открит цирк с близнаците

Принц Алберт и принцеса Шарлийн бяха видяни с 9-годишните си близнаци принцеса Габриела и принц Жак на годишния Международен цирков фестивал в Монте Карло в събота в сладостен фамилен миг в първата им обществена поява за годината.

Близнаците бяха във радостно въодушевление и с червени клоунски носове в символ на респект към фестивала, до момента в който бяха на балкона на двореца с родителите си за събитието. Появата им идва, откакто за последно бяха видени обществено на Националния празник на 19 ноември.

Princess Charlene and Prince Albert of Monaco attend a Circus Festival with their children - who playfully sport red clown noses
— Daily Mail Online (@MailOnline)
По време на събитието 65-годишният принц Албер и 45-годишната принцеса Шарлийн придружиха Габриела и Жак до слоновете и семейството театралничи с многото присъстващи реализатори.

На фотоси, снимани от фотографа Жан-Франсоа Отонело и оповестени в Instagram, близнаците се усмихваха, до момента в който стояха един до различен, позирайки.
               

Към кралските особи също се присъединиха принцеса Стефани, нейните деца и Пиер Казираги.

Годишният Международен цирков фестивал в Монте Карло отбеляза своята 50-та годишнина, като се завърна тази година в чест на стогодишнината на основателя му принц Рение III . 

Събитието стартира с церемониал до двореца, последван от 90-минутно зрелище навън. Воден от принцеса Стефани, беше осъществен величествен цирков марш с коне и слонове, костюмирани реализатори, оркестър и украсени лодки, започвайки от непрекъснатата циркова палатка на княжеството и продължавайки до Двореца, където се показаха животни, музиканти и актьори.

Това беше подобаваща респект за рождения ден на принц Рение, защото принцеса Стефани – чиито родители са починалият принц и принцеса Грейс, сподели: „ Татко ме водеше на всеки цирк, дребен или огромен, който идваше по крайбрежието. Той мечтаеше да бъде шеф на цирк и по-късно, създавайки този фестивал, той стана шеф на най-красивия цирк в света. "

Рение споделяше любовта си към цирка с децата си, като предлага представления по Коледа през 1974 година Това се трансформира в годишен цирков празник в фамилията, който се уголемява във фестивал, включващ циркови актьори, привлечени от принцеса Грейс посредством нейните холивудски връзки, където преди този момент се прочува като актрисата Грейс Кели, носителка на " Оскар ". 

Последната обществена изява на Рение на фестивала, преди да почине, беше през 2005 година Неговото завещание обаче не е единствено фестивалът, само че и семейство, което към този момент включва две генерации, които споделят неговата пристрастеност. 

„ Циркът е магията, която би трябвало да покажете на децата си “ , сподели Стефани. „ Такъв би трябвало да бъде същинският живот. Това е откровеност, възприятие, емоции… Има актьори, които работят дружно, с цел да дадат усмивка. Това е свят, в който хората си оказват помощ. ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР